Râh Mimarlık ve Sanat OfisiRâh Mimarlık ve Sanat Ofisi
HAKKIMIZDA

Projelerimizi hayalleriniz ve fikirlerinizle inşa ediyoruz.

Râh Mimarlık ve Sanat Ofisi, 2022 yılında Safa Meral ve Fatma Meral tarafından kuruldu. 2017 yılından beri ayrı olarak mimarlık hizmetlerinde bulunan ikili, birikimlerini bir araya getirerek en küçük ölçekten başlayarak; mobilya tasarımından vaziyet kurgusuna kadar mimarinin bir çok bileşeninde hizmet vermeyi sürdürmektedir. Râh Mimarlık ve Sanat Ofisi, bir projeyi A’dan Z’ye tasarımından, uygulamasına kadar tüm süreçleri ile birlikte anahtar teslim yapabilme yeteneğine sahiptir.

Safa Meral
Yüksek Mimar

İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini 2017 yılında Kocaeli Üniversitesi’nde bitirdikten sonra yine aynı üniversitede yüksek lisans çalışmalarına başladı. 2021 yılında “Siyasi-Fikri Ortam Ve Eğitimde Merkezileşme Bağlamında Anadolu Selçuklu Medrese Mimarisinin Gelişim Süreci” başlıklı tezi ile yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2022 yılında ise YTÜ Mimarlık Tarihi ve Kuramı alanında doktoraya başladı ve buradaki eğitimi halen devam etmektedir. Bu süreçte birçok yayın platformunda yazıları yayınlandı. Yayın faaliyetlerinin yanı sıra özel sektörde büyük ölçekli birçok projede yer aldı. 2022 yılında kurucu ortağı olduğu Râh'ta tasarım faaliyetlerine devam etmektedir.

Fatma Karabulut Meral
Yüksek Mimar

Konya’da doğdu. Lisans eğitimini 2017 yılında Selçuk Üniversitesi’nde bitirdikten sonra bir süre restorasyon işlerinde yer aldı. Bu alana olan ilgisi onu yüksek lisans çalışmalarına sevk etti. 2022 yılında “Süleymaniye Dünya Miras Alanı'nın Üstün Evrensel Değeri” başlıklı tezi ile yüksek lisans eğitimini tamamladı. Bu süreçte çeşitli yayınları oldu. Yayın faaliyetlerinin yanı sıra özel sektörde büyük ölçekli projelerde yer aldı. 2022 yılında kurucu ortağı olduğu Râh'ta tasarım faaliyetlerine devam etmektedir.

    Yeteneklerimiz

    Kişiselleştirilmiş bir süreçle hayalleriniz için uygulanabilir çözümler

    Râh Mimarlık ve Sanat Ofisi’nde yeteneklerimiz, geleneksel mimari ve standart iç mekan tasarımının ötesine uzanıyor. Geleneksel ile güncel olanın sentezine odaklanan tasarım anlayışımız ile cami ve ilişkili projeler, müstakil evler, iç mekan ve mobilya tasarımları, restorasyon ve daha birçok alandaki uzmanlığımızla kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Vizyonumuz, detaylara verdiğimiz önem ve yürüttüğümüz doğru bir proje yönetimi, her müşterinin hayalinin üstün bir işçilik ve kaliteyle hayata geçirilmesini sağlar. İster küçük ölçekli bir mobilya tasarımı olsun ister büyük ölçekli bir cami tasarımı olsun işimizin her alanında mükemmelliği sunmaya kendimizi adadık.

    Hayaliniz

    Tasarım, 3B Görselleştirme

    Tasarım becerimiz, hayalini kurduğunuz mekânları ve ürünleri vücuda getirmek için estetik ve işlevselliği birleştirir.

    01
    Planlama & Geliştirme

    Planlama

    Kavramsallaştırmadan uygulamaya kadar titiz planlamamız, tasarımını nihayetlendirdiğimiz mekânların doğru bir şekilde uygulanmasına öncü olur.

    02
    En İyi Çözümler

    Uygulama

    Uzman ekibimiz, tasarımını ve planlamasını oluşturduğumuz mekanların üstün bir işçilik ve kaliteyle hayata geçirilmesini sağlar.

    03
    Ödüller

    ``Mimari insanın çevresini biçimlendirme çabasının bir ürünüdür.``

    2023

    12. Uluslararası Üsküdar Sempozyumu

    Kurucumuz Safa Meral, "Üsküdar'ın Kaybolan Mahallesi: Şemsipaşa" başlıklı tebliğ ile teşekkür belgesi aldı.

    Recent Posts

      Recent Comments

      Görüntülenecek bir yorum yok.
      Categories
      • Kategori yok
      Latest Posts
      Newsletter